Ronald Hertog en de Paralympische Spelen

Gepubliceerd op 5 september 2024 om 17:10

Onze instrumentmaker en vestigingsmanager Ronald Hertog was samen met TeamNL op de Paralympische Spelen 2024 in Parijs. Hij ondersteunde Paralympische topatleten als instrumentmaker en heeft zelf ook mooie wedstrijden mogen aanschouwen. 

TV-uitzendingen

Ronald was te zien bij twee verschillende TV-programma's om te praten over het belang van goede prothesen bij topsporters tijdens de Paralympische Spelen. Ronald weet als oud-topsporter als geen ander hoe belangrijk een goede prothese is in het para-atletiek.

In de aflevering van de Oranjezomer vertellen topatleet Joël de Jong en Ronald Hertog over de band tussen prothesemaker en atleet. Joël de Jong sprong een week na de uitzending een wereldrecord met het verspringen (7m68) en heeft daarmee het Paralympisch goud behaald! Bekijk de aflevering vanaf minuut 32:40.

Aan tafel bij NOS Studio Para Parijs was Ronald Hertog samen te zien met Noah Mbuyamba, die de bronzen medaille behaalde bij het verspringen. Bekijk de aflevering van zondag 1 september vanaf minuut 14 tot 25.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.